Crikvenica

Crikvenica je smještena u najljepšem dijelu hrvatskog primorja i bilježi više od stotinu godina tradicije turizma. Neobično povoljni klimatološki uvijeti daruju Vam više od 2500 sunčanih sati godišnje. Čist zrak bez štetnih alergena, smoga ili industriske prašine te čisto more preporučuju Crikvenicu tijekom cijele godine za sve uzraste.

Plaže sa lokalima za osvježenje i okrepu te brojni restorani stoje na raspolaganju svim Vašim željama. Koncerti, izložbe, folklorne priredbe i tradicionalne fešte ispunit će Vaše slobodno vrijeme. Na raspolaganju su Vam brojni tereni i uređaji za bavljenje suverenim športovima: vaterpolo, veslanje, surf, wakeboarding, jedrenje, tenis, mini golf, odbojka na pijesku itd.

 

Kako do Crikvenice?

Crikvenica se nalazi na dohvat ruke posjetiteljima iz srednje Europe. Smještena je na hrvatskom dijelu Jadranskog mora, poznatom kao Hrvatsko primorje, u najljepšem dijelu Kvarnerskog zaljeva, svega 35 kilometara od grada Rijeke, središta Županije primorsko-goranske. To veliko prometno čvorište i najveća hrvatska luka ujedno je i najbliži izlaz na more cijele Središnje Hrvatske i velikog dijela Srednje Europe. Na otoku Krku nalazi se zračna luka Rijeka, koja je od Crikvenice udaljena svega 20 kilometara.

 

Udaljenosti:

Bratislava 520 km
Budapest 530 km
Milano 520 km
München 560 km
Praha 860 km
Brno 643km
Wien 555 km
Graz 367 km
Ljubljana 150 km
Trieste 114 km
Venezia 277 km

 

Više o Crikvenici pročitajte ovdje!